Pazartesi, Eylül 15, 2014

Christina Lauren - Harika Piç (Üçengeç Yorumcu)

----- Dikkat bu yorum bir miktar spoiler barındırır -----

Kız işe geç kalır. Patronu sinirlidir. Kız işe geldiğinde patronu ceza olarak bir aylık iş yükünü birkaç satte yapmasını ister. Çoook çalışkan kızımız işi tamamlar ve patronunun yanına gider. Sonra dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

Ertesi gün patron çakal çıkan kıza tepki olarak onu merdiven boşluğuna çeker. Amaç belli. Peki neden mi merdiven boşluğu. Patronun cevabı "Artık merdiven kullanan mı kaldı." Kız baka kalır. Adam ona bakar ve kıza yaklaşır. Sonrası dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

Kız ve adam patronun odasında tartışırlar. Tam kavga hararetlenmişken patron kızı masanın üstüne çıkartır ve dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

Patron kıza kızar. "Artık ne zaman masaya baksam yaşananlar aklıma gelecek," der. Kız güler. Not: Bu gidişle adam çalışacak yer bulamayacak. Nereye baksa dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım. Merdiven çıkmaya kalkarsa Allah yardımcısı olsun.

Adamın ailesi kıza birini ayarlamak ister. Ailece yenen yemekte bile kızın ayaklar rahat durmaz. Sonuç mu? Adamın ailesi ve ayarlanmak istenen adam salonda adam ve kız banyoda. Ne mi yapıyorlar? Sizce!!! Dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

İş seyahatine giderler. Gittikleri gün dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım. 
Toplantıya hazırlanırlarken; dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.
Toplantı sonrası; dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

Sonuç mu? Adam ne yiyip içtiyse artık kız neon ışıkları gibi etrafta dolaşır durur. Tam kitabın sonu gelir ki bir bakarsınız kız ve adam ayrılmış. Neden peki? Anlayan beri gelsin çünkü ben halen çözemedim. Sonunda barıştılar ama benim akıl hala neden ayrıldıklarında. Sonuçta mutlu sonmuş. Son mutlu mu bilemem ama kızın gayet mutlu olduğu belliydi kitap boyunca. Hiç şikayet ettiğini duymadım.

Bir de kitap seri demezler mi? İlkten aynı karakter sandım da yüreğime iniyordu. 2. kitap bitmeden adama bir şey olacak diye ödüm koptu. Ama Allah'tan kardeşleri anlatıyormuş. Desenize adamın anatomisini çözdük sıra kardeşinde. :D 

Allah'ını seversen kitaptan + 'yı çıkarsan 18 sayfa bile kalmıyor ki +18 diyeyim. Kitabı okurken kendimi sanat resmine bakar gibi hissettim. Sık sık "Yazar acaba burada ne anlatmak istedi?" diye düşünüp durdum. Gözünüzü seveyim kitap tavsiye edecekseniz bari +18 olsa bile konulu bir şeyler tavsiye edin.  

Son sayfanın bittiği gibi bitireyim bari. Dırırım dırırım dırıdırı dırırımdırıdım.

Puanım mı? Tabi ki 1. 

8 yorum:

  1. :))))) yorumu okumak kitaptan daha eglenceli oldu! diriiim dirririm diririri diririririm. :))))

    YanıtlaSil
  2. yanına uğranmayacaklardan biri daha ve kesinlikle yorum süper :D :D

    YanıtlaSil
  3. yorum çok eğlenceliydi özellikle son paragraf. :D kitabı okumayı düşünmüyordum ve onun yerine bu yorumu okumak daha tatmin ediciydi. :D :D

    YanıtlaSil
  4. Dün kitabı anlatırken dinlemeliydiniz bir de. Okul müzikleri olur ya dırırıııııım dırırııııııım diye. Onunla anlattı yerlere yattım gülmekten ve bunu yorum olarak yazmalısın dedim :D Beğenmenize sevindim :D Ben okumaya değer bulmadım herkesin zevki farklıdır ancak ablamla kesinlikle daha çok uyuyor zevkimiz :D

    YanıtlaSil
  5. Hayatta alıp okuyacağımı düşünmediğim kitaplardan biri. = )

    YanıtlaSil
  6. Dırıımmmm dırıımmmm dırıımmmm hahahhaha yoruma bittim. Kesinlikle öyle bir kitaptı dırıımmmm dırıımmmm dırıımmmm 😂😂 😂

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: