Pazartesi, Ekim 21, 2013

Kasey Michaels - Alev Alev (Yorum)





Orjinal Adı: How to Tame a Lady
Seri Bilgisi: Daughtry Family #2
GoodReads Puanı: 3.61
Türkçe Yayın: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 336
Çevirmen: Seden Gürel


Yorumum:

İlk kitabıyla favorilerim arasına gireceğini düşündüğüm yazar, ikinci kitabıyla yerini garantiledi. Son zamanlarda yıpratmadan, ferahlıkla okuduğum yazarımı çok seviyorum. Konuyu kısaca özetlersek; taşradan Londra’ya gelen ikizlerden Nicole’un macera yaşama ve bu sırada birkaç kalp kırma planları Lucas’ı ve onun kararlılığını görünce yerle bir oluyor. İlk görüşte birbirlerinden etkilenen ikili, yaşanan olaylarla kendilerini sürekli birbirlerine çekilmiş buluyorlar. Babasının adını temizle derdine düşen Lucas, bu sırada üstü kapalı olarak Nicole’den yardım istiyor. Tabi meraklı kızımız sayesinde, kapalı falan kaldığı yok. Eh bu arada tutku da onları birbirlerine tutkal gibi yapıştırınca, ne arkadaş olarak kalma ne de bir daha görüşmeme kararları yerine getirilebiliyor. 
Fazla detaya girmeyeyim, okuma hevesiniz kaçmasın. Az çok beğendiklerimi görenler ve zevklerimi paylaşanlar bu yazar için 1dk daha beklemesin derim. Lucac beğenilmeyecek bir erkek değil. İnsanı sinirlendirmeyen, aşkı tutkuyla çok güzel harmanlayan ve bunun yanı sıra espri seviyesi yeterli bir kitap. 

Özellikle aralarındaki inatlaşmalar ve sürtüşmeler çok güzeldi. Ve Lucas’ın ‘O benim kadınım ama farkında değil ‘ gibi söylemleri ve aşkını bu kadar çabuk kabul etmesi ayrı güzeldi. Odun erkeklere Hayır! 

Şimdi sırada yaralı serçemiz Lydia ve aralarını biraz da olsa düzelttikleri Malvern Dükümüz var. Bir an önce çıksın lütfennnn!


Puanım:


* * *

Ne kadar uzak durmaya çalışsanız da aşk sizi baştan çıkartır! 
Leydi Nicole Daughtry erkeklere karşı savunmasız kalmamaya yemin etmiştir. Aşkın ızdıraba sebep olduğunu gördüğü için pek çok taliplisi olmasına rağmen ilişki yaşamak istememektedir. Fakat Basingstoke Markisi Lucas Painele tanışınca Markiyi saran tehlikeli ve esrarengiz olaylar ilgisini çeker. 
Lucas ise intikam hırsıyla yanıp tutuşan bir adamdır. Güzel bir çehreye kanmak aklının ucundan bile geçmemektedir. Ancak Nicole ile ilişki yaşarsa, düşmanlarını kandırabileceğini bilmektedir. İhanetin kol gezdiği bir dönemde Lucas, Nicole'ü zarar görmekten, kendi kalbini ise Nicoleden sakınabilecek midir? 
Yarattığı sempatik karakterler ve eğlenceli öykülerle tanınan Michaels, bu hareketli romana tehlike ve heyecan eklemeyi unutmamış. 
-Romantic Times

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: