Pazartesi, Ekim 21, 2013

Bumerang Ödülleri "En Çalışkan Blog" Adayı




Bumerang bazı kategorilerde yarışma düzenlemiş, bende "En Çalışkan blog" adaylığına başvuru verdim. Kabul de edilmişim. Siz de benimle aynı fikirdeyseniz oylarınızı bekliyorum. İster buradan isterseniz yandaki oy ver yazısından destek olabilirsiniz. 

Sms'ler ücretsiz (:

5 yorum:

  1. oye veriyorum şimdi kod bekliyorum kitap blogları olsun birinci :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :D İnşallah çok umutlu değilim ama belli olmaz :D

      Sil
  2. Teşekkürler, en kısa sürede ziyaret edeceğim

    YanıtlaSil
  3. ÖNEMLİ; Yukarıda size blog tanıtım ismiyle msj bırakan şahıs internet korsanıdır. O sayfayı takip ediyorsanız takipçi listenizden çıkartın lütfen. Zira sizler takip ettikçe bu şahıs dahada çok ileri gidip insanları kandırıyor. O şahıs şizofrendir defalarca mail yoluyla bizlere saldırmış ve tacizde bulunmuştur. Telif hakkı sadece bizde bulunan içerikleri yazılı imzamız, iznimiz olmadan özel bir programla sayfa kodlarımızı indirmiş durumdadır. Bukadar ileri gittiği için (blogtanitici.blogspot.com) uzantılı sayfa hakkında şikayette bulunduk. Mücadelemiz sürüyor. Korsanlara lütfen göz açtırmayalım. Bu şahıslar internet dünyasında onlarca siteyi aynı anda idare edip, zamanla sayfayı reklamlarla dolduruyor ve insanların emeklerini sömürüyorlar.

    Sahte olduğunu anlamanız için;
    1) Programla sayfa kodlarımızı indirdiği için sayfa banneri kaymış duruyor.
    2) Takipçi sayısı
    3) Bizden çaldığı içerikler

    Bu tür sitelerin bilgisayarınıza virüs bulaştırma riski olup, Mail adresinizi ve özel bilgilerinizi kesinlikle vermemenizi tavsiye ederiz... Saygılar..
    Sayfamız için tıklayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceleyeceğim. Bir sahtekarlık söz konusuysa kesinlikle işim olmaz.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: