Cuma, Temmuz 05, 2013

Linda Howard - Raintree: Cehennem (Matipuf'un Kaleminden Yorumlar - 8)




Orjinal Adı: Raintree : İnferno
Seri Bilgisi: Raintree #1
GoodReads Puanı: 3.61
Türkçe Yayın: Harlequin

                                                                     
                                                                 



Yorumum:

Harlequin'in yeni serisi olan Mystery'in çok iddialı bir şekilde Mayıs ayında görücüye çıktı biliyorsunuz. Hemde 3 farklı yazarın yazdığı harika bir üçleme ile. 
İlk kitap Linda Howard'ın kaleminden çıkmış olan Raintree: Cehennem.
Kısa sürede okuyup bitirdim. Keşke daha uzun olsaydı. 
Linda Howard gibi deneyimli bir yazarın elinden güzel bir fantastik/aşk hikayesi çıkmış. Görünürde otel/kumarhane sahibi ancak gerçekte özel yeteneklere sahip Raintree klanının lideri Dante Raintree ve Lorna Clay'in hem etraflarındaki tehlike çemberinin, hem de birbirlerine karşı hislerinin etkisiyle birbirlerine çekilmelerini eğlenceyle izledim. Baştan sona heyecan dolu, keyifle okuduğum güzel bir kitap oldu. Devam kitaplarını okumayı merakla bekliyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Değerlendirmem:

4 - Kesinlikle geçer not aldı...





***

Raintree Klanı tarafından bozguna uğratılmalarından iki yüz yıl sonra Ansara büyücüleri, bu en amansız düşmanlarının karşısına bir kez daha çıkmaya hazırlanıyorlardı. Dante Raintree bir kral olarak klanını korumak zorundaydı ama karşısına çıkan Lorna Clay sadece yüreğini değil, neredeyse klanına duyduğu sadakati bile sarsacaktı. Lorna'ya güvenemediği gibi ondan uzak da duramıyordu. 

Reintreeler, doğaüstü güçlere sahip olmalarının yanında, modern hayatın içinde yaşıyorlardı. Bu savaş, klanın sadakat ve ilişkilerini test edecekti.

Düşmandan gelen ilk darbede her zaman hükmettiği ateş bu kez onu yeniyordu. Dante, klanıyla birlikte, galip çıkamayabilecekleri bir kavgayla yüzleşmek zorundaydı.

2 yorum:

  1. buy kitaba nasıl sahip olabilirim hangi internet sitesinden satın alabilirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      http://www.harlequintr.com/ sitesinde bitmemişse tedarik edebilirsiniz. Benzer şekilde beyaz dizi satan yerlerden de alabilirsiniz.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: