Çarşamba, Mart 26, 2014

RKBT 3. Gün || Jessica Sorensen "Ella ve Micha'nın Geleceği" || Yazar Hakkında

Kitapları New York Times ve Usa Today listelerinde üst sıralarda yer alan yazarın yeni yetişkin kategorisinde Ella ve Micha'nın Sırrı, The Coincidence of Callie and Kayden ve Breaking Nova gibi kitapları vardır. Aynı zaman Fallen Star Series, Shattered Promises, Darkness Falls, and the Death Collectors serilerinin de bulunduğu Paranormarmal kitaplar yazmaktadır. Yazmayı ve okumayı sever, aynı zamanda hevesli bir The Vampire Diaries ve Modern Family izleyicisidir. Büyük bir müzik aşığıdır, yazılarına müziklerini de dahil eder. Geniş bir müzik zevki ve kilometrelerce uzunluğunda sevdiği şarkılar listesi vardır. Favori gruplarından bazıları Chevelle, Rise Against, Alkaline Trio, Brand New, Death Cab for Cutie, Flight 409 ve Nirvana'dır. Jessica'nın "tekrar, tekrar ve tekrar" izlemekten hoşlandığı filmler Anywhere but Here, Juno, Pride and Prejudice, The Hangover ve Bad Teacher'dır.
Yazar eşi ve üç çocuğuyla birlikte Wyoming'de yaşamaktadır. Yazmadığı zamanlarda vaktini okumakla ya da ailesiyle geçirmekte.

Yazarla iletişime geçmek ya da onu takip etmek için;

Facebook: 
http://www.facebook.com/#!/pages/Jessica-Sorensen/165335743524509

Twitter: 
https://twitter.com/#!/jessFallenStar

Goodreads: 
http://www.goodreads.com/author/show/4601855.Jessica_Sorensen

Blog:
jessicasorensensblog.blogspot. com 

adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

(Not: Buna bir parantez açmasam olmadı. Aşk ve Gurur filmini seven yazar candır. Üstelik 2 çocukla hala böyle fit görünebildiği için ne desem bilemedim. Üstelik çokta güzel biri. Öff yapmayın böyle şeyler :D )













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: