Salı, Ağustos 27, 2013

Jamie McGuire - Ayaklı Bela "Kızlar Arasında" (Renkli Kalemler Kulübü 4. Gün)



Kuşkusuz ki Tatlı Bela ile başlayan fırtına, Ayaklı Bela ile de herkesi savurmaya devam edecek. Bayan okuyucular olduğu kadar erkek okuyucunların da olduğu su götürmez. Yine de bayanların bu seriye ayrı bir bağımlı olduğunu inkar edemeyiz değil mi? Çünkü kapı gibi Travis var. Nasıl olmayalım :D

Ben de o yüzden turumuzun son gününde Kızlar Arasında yaparak bu bölümü Travis'e ve sevenlerine ithaf etmek istedim. İşte okuyucularından (çoğunlukla sevenlerinden) Travis. 

♥♥♥ We love You Travis ♥♥♥


Bu bölümde desteklerini esirgemeyerek katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum (:



Travis Maddox :) Ne diyebilirim ki o bu dünya ki her kızın "...keşke başıma gelse.." dediği bela. Hemi de en tatlısı :) Kitap da yaratılan karakterin aslında şu gün bir yerlerde yaşıyor olması, aslında bu aşkın yaşanmış olması (kurgu hariç) bile insanın tüylerini diken diken ediyor. Her türlü kusuruyla o sınırı olmayan siniri ve sahiplenmesiyle "... Lanet olsun benim evim sensin!" demesiyle, yaptığı öküzlüğü ona elma alarak (çok sevdiği için) kahvaltı hazırlayarak telafi etmeye çalışan, yiyilesi ısırılası bir öküzcük :) Bak yine okuyacağım kitabı yazınca canım çekti :) Bebeğim benden Travis Maddox'u anlatmamı istersen sana derim ki; ".. O güzelim anlatılmaz, okunur ve yaşanır.."
Sevgilerle,
Küçük Kız

 


Travis "bad boy" görünümüne sahip ama içinde her genç kızın düşlediği erkeği taşıyor. Zeki, esprili, karizmatik ve sert bir çocuktur kendileri. Fangirl'u olmasam da, etkileyici bulduğum erkek karakterlerden biri  oldu benim için.




İlk kitapta ne yalan söyleyeyim Travis biraz gözümü korkutmuştu. İşte bilirsiniz kas yığını, dövmeli, şiddete meyilli, aşırı sahiplenici. Ama yine de bir yanım Travis'i tutuyordu. Meğer adamınız cevhermiş de onu görecek birini arıyormuş. O kadar şiddetin ve öfkenin altında bu kadar aşkı barındırması inanılmaz gelse de, bence tam bir aşk çocuğu, romantik bir serseri. 
Onun bakış açısından okumak gözümde onu başka bir yere taşıdı.
en önemlisi Abby'i hep bir adım önde tutarak bencil olmayan bir aşk nasıl oluru gösterdi  :D




Kitap boyunca kafasına şaplak atmak istediğim tek karakter Travis'ti. New Adult türünü sevme nedenim. Travis candır ya. Dövmelerine bittiğim, romantik kötü çocuğum benim.




Öncelikle, Renkli Kalemler Klubüne benim görüşlerime de yer verdikleri için çok teşekkür ederim. 
Travis, yakışıklı, çekici, güçlü, zeki ve ilginç  bir karakter. Tüm kızların aklını alabilecek cinsten  Travis aynı zaman da öğrenci ve geçimini dövüşerek kazanıyor. Bir gün dövüşü şans eseri izlemeye gelen Abby ile tanışıyor. Abby  farklı bir kız. Diğer kızlar gibi Travis'e  yüz veren kızlardan değil. Bu özelliği de Travis’e cazip geliyor ve onu elde etmek için Travis bir takım fedakarlıklar yapıyor. Aynı zaman da, öğrendiğiniz gibi  fedakar da. Tabi bazı hatalarda yapmıyor değil, hataları oluyor ama hatalarından ders çıkarmayı da biliyor. 
Sevdiğini de ölümüne koruyan bir erkek  o.
 Kısacası , tüm genç kızların rüyalarını süsler Travis ♥ 
Tabi benimde :D 




Travis mi hımmm... Aslında kitabı okumayan tam olarak Travis'i anlayamaz fakat şöyle söyleyebilirim ki o tam bir bad boy! Kıskanç bir bad boy hem de! Ama ben kıskanç erkeklere bayıldığımdan bu sorun teşkil etmiyor. Tam tersine daha da aşık oldum diyebilirim. Mutlaka Travis'le tanışmanız lazım ;)




En şapşal, en tatlı, çok yakışıklı. En karsı konulmaz biri. Hey ama motor kullanan birine hele söz konusu Trav ise  zaten karşı koymak imkansız değil mi cidden?




Travis... kitapta ve çoğu okurun gözünde BAD BOY olan çocuk... Bence Travis evet kötü çocuk ;) ya da bu imajın altına saklanmaya çalışan duygularını ve kalbini korumak için bir duvar örmüş bir adam... Aşırı kıskanç, aşırı sahiplenici, aşırı vahşi, aşırı tutkulu ama bir o kadar sevgi dolu, yumuşak ve sadık.... tamam sadık kısmı biraz şüphesi ;) Bütün kötü özellikleri ile bile sevimli görünen, insana kendini sevdiren ve alıp içime sokasım geldiği nadir bir erkek ♥ Travis'e karşı düşünceler mi? Ahhh Travis anlatılmaz yaşanır denilen erkeklerden... dövmelerine kurban olacağınız, bakışlarında öleceğiniz, sert yumruklar atan ellerinin yumuşak dokunuşlarına ihtiyaç duyup kendinizden geçeceğiniz erkek... :)) Kısacası hepsi bir arada olan bir erkek... Hem iyi hem kötü hem sert hem yumuşak hem uysal hem vahşi hem romantik hem hödük daha ne olsun :))




Kelimelerin kifayetsiz kaldığı Travis… dövüşerek para kazanan, asi ruhlu, çapkın ama mükemmel notları olan, tüm kızların gözde erkeği. Ama içinde ne fırtınalar, ne hüzünler varmış… 
Aşkın, aşık olmanın nasıl olduğunu bilmediği sanıyor ama herkese aşkı da, aşık olmayı da öğretti bence. Sevdiği için yapamayacağı şey olmayan, gözü kara, koca kalpli adam Travis, ben sana ne diyim..!
Travis’i asıl bu kitapla tanıyacak, bir kez daha hayran olacaksınız, inanın bana!




Çok sevgili, über seksi, ultra yakışıklı Travisciğim hoşgeldin tekrar aramıza. Sana biraz kızgındım (öyle iki kızla ayıp şeyler yapmalar falan cık cık cık) ama sonra affettim seni :) 
Abby'le mutluluklar diliyorum canım. Babangilede çok selamlar! Loves from Turkey :)




Önce Tatlı Bela sonra da Ayaklı Bela. Bırakın kızlar ya adının baş harfi bela olan birinden ne beklenir ki? Ben ikisini de okudum. O ne öyle ya? Travis çirkin mi çirkin uyuz mu uyuz bir adam. Siz hiç bakmayın ona, ilgilenmeyin bile. Eminim daha yakışıklısını, daha kaslısını, daha sırılsıklam aşık olanını bulabilirsiniz siz. Hayır zaten Abby’i yok edip yerine geçme planları yapıyorum rica ediyorum bir de siz çıkmayın :P




Travis'te aradığım tüm özellikler var. Karizma desen bir ülkeye yetecek kadar var. Kıskançlık konusunda bezen ipin ucunu kaçırsa da Travis'e o bile yakışıyor. Mükemmel dövüşüyor (ki o dövüşçü). E birde dövmeleri olunca yeme de yanında yat.




Bu güzel yorumlardan sonra sizde merak etmediniz mi? Eğer okumamış olsaydım şimdi koşa koşa en yakın kitapçıya gidiyor olurdum. 

Çekilişimizin sonucunu gün içinde açıklayacağız. Bizi takip etmeyi unutmayın (:







12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşşekkürler, yorumlarınızla şenlendi :D

      Sil
  2. Vay çok eğlenceli olmuş yorumlar :) Abby dışında ne kadar çok rakibim varmış öğrenmiş oldum :D llerine sağlık Pınarcım ve turunuza konuk ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katkın için ben teşekkür ederim, çok zevkli geçti (:
      Kendimi yazmadım bile bak :P

      Sil
  3. Ahahah bunu sana ne ara yazdım gönderdim hiç unutmıcam :) yalnız görseller mükemmel olmuş :) ismimi çaldım yahu bildiğin şuan :) ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,, beğenmene sevindim, tepe tepe kullan :D
      Ağzına sağlık valla 5 dk da böyle attırdın 5 saat olsa neler çıkacaktı :D

      Sil
  4. harika olmuş!! Katılan herkes bad boy Travis diye bağırınıyor :D:D Tura konuk ettiğin için teşekkürler Pınar :)) çok eğlenceli bir çalışma olmuş gerçekten!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, sayenizde çok eğlenceli oldu. Yapmaktan en zevk aldığım bölüm bu oldu (:

      Sil
  5. Pınarrr çok güzel olmuş bayıldım çalışmana :)
    Tabii kendi sözlerime de bayıldım :P :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :D Bende sevdim yılın en'lerini toplamış :D

      Sil
  6. Bence de gayet başarılı. Maddox'a genel bakış olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Bence de gayet başarılı. Maddox'a genel bakış olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: