Cumartesi, Mart 21, 2015

RKBT 1. Gün || Aslıhan Akagöz "Senden Bebek İstiyorum" || Yorum ve Çekiliş


Yorumum

Demek ki önyargılar gerçekten yıkılabiliyormuş dedim, "Senden Bebek İstiyorum" kitabını okuduğumda. Evet, beğendiğim nadir de olsa bazı Türk yazarlara ait kitaplar olmuştu. Fakat Aslıhan Akagöz bu tabumu tamamıyla yıktı. Tam bir romantik-komedi havasında sıkmayan bir kitap yazmış. Genelde Türkler klişe ve kendi etraflarında dönen konular yazıyorlar. Yani ya tecavüzü işliyorlar kitaplarında ya da yanlış anlaşılma dolu hikayeleri. Fakat Aslıhan tam tersini yaparak bence yeni nesil yazarları ters köşeye yatırmış. 

Karakterlerin hepsi birbirinden eğlenceli ve tatlıydılar. Özellikle bir Mert var ki beni benden aldı. Allah'ım bu kadar tatlı bir adam olabilir mi? Tam bu adam hödük dediğimde öyle bir şey yapıyor ya da söylüyor ki yüzüme küçük bir tebessüm yerleştirdi. Sedef ve Mert'in o atışmalı aşk hikayelerini okumak çok keyifliydi. Yiğit ve Feyza'yı okumakta güzeldi. Ama Mert & Sedef ikilisini geçemezler. Özellikle de Sedef'in Mert için benim odunum demesi çok tatlıydı.

Kısacası o kadar tatlı bir kitaptı ki 600 küsur sayfalık kitap hangi ara bitti anlamadım. Sonunda bittiğini görmek içimi burktu. Keşke daha olsa da okusam dedim için için. Buradan Aslıhan'a duyurulur. Yani Yiğit ve Mert'in çocuklarının hikayesini yazarsan nasıl da okunur ama... Özellikle de Mert ve Sedef'in yaşlı hallerinin atışmalarını okumak çok keyifli olurdu :)


Çekiliş

a Rafflecopter giveaway


Satın almak için

16 yorum:

  1. katıldım.
    facebook : iffet adalar kalafat
    blog : iffet kalafat

    YanıtlaSil
  2. Katıdım. Herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  3. katıldım ama doğru mu katıldım emin değilim. sanırım olmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsterseniz kontrol edebilirim Yeşim hanım.

      Sil
    2. mümkünse çok sevinirim ^_^

      Sil
    3. Paylaşımlarınız doğru Yeşim hanım. Sayfa beğenileriniz de tamam ise ve açık durumdaysa her şey tamam (:

      Sil
  4. Yorumundan sonra iyice merak ettim şimdi kitabı..
    Bir an önce okusam mı ne yapsam? :D

    YanıtlaSil
  5. Bende yeni bitirdim. Bu Mert ile Yiğiti sıkılmadan okurum ben =) Ve kesinlikle katılıyorum klişelerden uzak durması çok hoş. okuken hep kesin şöyle böyle olcak dedim ama yazar her seferinde yanılttı beni =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli yazarlar birbirine çok benzediği için bu değişiklikler iyi oluyor değil mi :D

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: