Salı, Mart 18, 2014

Kendi Resmimi Kendim Yaptım (Resimlerim 1)


GoodReads ve blog gibi mecraları kullananlar için resimler özellikle hareketli resimler çok önem teşkil ediyor. Ben sayfa ağırlaştırmasın diye çok kullanamıyorum ama gif adını verdiğimiz bu resimler çok hoşuma gidiyor. Bazen GR'de kullandığımda oluyor. Ama benim bir şikayetim var. Bu resimler hep yabancı dil. Tamam bazıları basit anlamakta zorluk çekmiyorum ama bazıları var ki çevirmem gerekiyor. Bu da vazgeçiriyor beni. Zaten GoodReads kullananların hepsi de İngilizce biliyor diye bir şey yok. O yüzden bende kendi resimlerimi kendim yapmaya karar verdim. Yabancı dizileri ve animeleri izlerken beğendiğim repliklerin resimlerini çekiveriyorum. Bazılarında kanal logosu falan oldu ama olsun beaaa maksat diyalogları kullanmak. 

Profesyonel çalışmalar değil ama içlerinde gerçekten beğendiklerim oldu. Belki kullanmak isteyen olur diye bunları bir yazı da toplamak istedim. Önceden bir kaç tane yapmıştım ama onları bulamadım. Dizi ve anime izlemeye devam ettikçe resim yapmaya da devam edeceğim. Güncelleme ya da yazılarda bu resimleri görürüm belki bir gün, çok mutlu olurum (:

Mini mini bir not: Resimlerin çoğunda yazı olmadığının farkındayım. Şişşşttt çaktırmıyoruz :D







  

  

  

  

  

  

 




 


* * *




 

 

  

  

  

  

 

   

  

   

  

   

* * *

  





  






 

* * *
 


 

 












İkisi birlikte


 

 

  



 



  

 





Sadece resim :D


 



    



3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende tam bir gif severim ve rahatlıkla arşivine sulanabilirim :) ben daha çok tumblr kullanıyorum gifler için.millet acayip şeyler çıkartıyor meydana :)
      şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin canım.

      Sil
    2. Sağol canım. Bende orayı kullanıyorum aslında ama her zaman istediğimi bulamıyorum. Beğendiklerimi kategorileyip yapmak vardı aklımda ama kim uğraşacak onla dimi :D Ev yapımı hem bunlar fastfood tüketmeyelim :P

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: