Cumartesi, Haziran 15, 2013

Günaha Davet Kazanan


Kazanan



Kazanan arkadaşı açıklamadan önce müsaadenizle bir iki açıklama yapmak istiyorum. Kafa ütülememeye çalışacağım (:


Çekiliş geç kaldığı için kusura bakmayın. Listeyi hazırlamış ve çekilişi yapmıştım ama bir arkadaşımızın beğenisini haber vermesi üzerine görebildim. Bu tamamen benim hatam. Çünkü başka bir kısma atmış. Onu da çekilişe dahil etmem gerekiyordu tabi ki. O yüzden çekilişi yeniden yaptık.

İkinci olarakta son çekilişi Random ile gerçekleştirdim. Nasıl derseniz aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi çekiliş haklarınıza göre numaraları verdim. 134 numara oldu toplamda. Kalan sadece Random'a seçtirmek oldu. Ablama yaptırdım bunu, resim de çektim. Mantığı kavramışsınızdır sanırım ama aklınıza takılan bir yer olursa açıklayabilirim. Çok haklı çekilişlerde böylesi daha iyi gördüğünüz gibi 134 numara çok zor yazmak :D

En son olarak şuna değinmek istiyorum. Daha önce belirtmeyi unuttuğum bir konu. Çekiliş kazanan arkadaşlar (benim yaptığım çekilişler turla kazandığınız değil) sonraki 3 çekilişe katılmamalı ki diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. Bu zamana kadar söylemediğim için listedeki herkesi dahil ettim. Eğer kazanan bir arkadaşa çıksaydı kitap sayısını 2'ye çıkartacaktım ki hiç kazanamayan arkadaşlara haksızlık olmasın. Öyle bir durum olmadığı için kitap sayısı stabil kaldı. Bu konuda beni anlarsınız sanırım. Amacım çok daha fazla kişinin kazanması. Blog tur çerçevesinde çokça hediye etmeye çalışıyoruz. O katılımlara kesinlikle karışmam ama en azından kendi çekilişlerim için bunu yapayım ki kazanmayan kalmasın değil mi (:


Şimdi sıra geldi kazananı açıklamaya:



14 numara ile seçil sezengöz

(29 Mayıs 2013 03:18)


Tebrik ederim. İletişim bilgilerinizi 36 saat içinde göndermeniz gerekmekte. Aksi takdirde çekilişi yineleyeceğim. Mail de atacağım tabi ki (:



Random çekiliş resmimi ise;

(Evet, evet. Telefonla yaptık :D)




Listelerle ilgili resim;



Bir çekiliş daha sonlandı. Aklınıza takılan bir şey olursa yazın lütfen. Sizleri mağdur etmemek için çekilişi sonlandırdım ki biraz erken bile yapmışım. Bir süre çekiliş yapar mıyım bilmiyorum siz yine de anketimize katılın. Yakında bir blog turumuz da olacak. 

Görüşünceye kadar sevgiyle kalın.


8 yorum:

  1. çoook teşekkür ederim çok mutlu oldum atıyorum bilgilerimi hemen
    mail adresinizi göremedim ama :)

    YanıtlaSil
  2. gonullu88@gmail.com adresine gönderebilir misiniz? Mesaj attım ama gitmedi sanırım. Eğer yine sorun olursa başka adres vereceğim (:

    Tekrar tebrik ederim (:

    YanıtlaSil
  3. attım gelmiştir umarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gelmiş. Haftaiçi gönderimi yapacağım. Hangi kargo ile yaptığımı ve takip numarasını bildiririm (:

      Sil
  4. KAZANAN ARKADAŞI TEBRİK EDERİM, İYİ OKUMALAR. ÇEKİLİŞLER DEVAM ETSİN YA PINAR'CIĞIM. ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL KİTAPLARI SEÇİYORSUN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim. Gözüm blogda görmüyor ama bakalım :(

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: