Perşembe, Haziran 27, 2013

Harlequin Temmuz Sayısı


Harlequin Yayınları Temmuz sayısı kitaplarını görücüye çıkarmış. Dağıtım 27'sinde yani bugün başlıyor. Adalet'i koşa koşa almaya gideceğim ama bakalım daha ne güzellikler varmış :D





DEBBIE MACOMBER - BİR MELEK GİBİ 

Bethany Stone aralarında sadece iş ilişkisi olan, aksi ve suratsız patronu Joshua Norris’e çılgınca âşıktı. 
Bir gün patronu Bethany’den bir iyilik yapmasını istedi. İsteğinin işle ilgisi yoktu. Anneannesi ve dedesiyle yaşayan on yaşındaki kızı Angie bundan böyle kendisiyle yaşamak için New York’tan gelecekti ve Joshua’nın küçük kızını nasıl yetiştireceği konusunda en küçük bir fikri yoktu.
Angie melek gibi bir çocuk olabilirdi ama gelir gelmez babasıyla Bethany arasında bazı duyguların ortaya çıkmasına aracı olacaktı.
Bethany, Joshua’nın kendisine yavaş yavaş gelişen ilgisini, -Joshua hafta sonları için kızına dadı arıyor- olarak yorumlasa da, sonunda asıl gerçek su yüzüne çıkacaktı...





BEVERLY BARTON - RAINTREE: SIĞINAK

Raintreeler’in kaderini belirleyecek savaş gelip çatmıştı…
Ezeli düşmanları Ansara klanıyla savaşa girmeleri kaçınılmazdı. Mercy Raintree bu savaşta, Sığınak koruyucusu olarak üstlendiği görevi yerine getirecek, Raintreeler’in yurdunu koruyacaktı. Ancak savaşın ayak sesleri duyulurken Mercy’nin titizlikle sakladığı sırrı savaşın kaderiyle birlikte ortaya çıkabilirdi.





DEBORAH SIMMONS - SON DeBURGH

Emery Montbard, erkek kıyafetine bürünür ve muhteşem şövalye Nicholas DeBurgh’dan yardım ister. Onu tanıdıkça hayatındaki eksikliğin farkına varır. Ünlü bir aileden gelen Nicholas DeBurgh’un onuru, gizemli yol arkadaşının baştan çıkartan kıvrımları ve parlak mavi gözleri yüzünden ciddi bir sınav geçirmektedir. İkiz kardeşi Gerard’ı bulmak için yardım etmeye söz verdiği Emery’nin, sonunda genç bir kız olduğunu anladığında, Nicholas’ın üstünden büyük bir yük kalkar. Ama bu kez de onun çekiciliği ile baş etmek zorundadır. Çünkü Nicholas’ın da yardımcısı Guy’dan başka hiç kimsenin bilmediği, karanlık bir sırrı vardır.







GÜN IŞIĞIM – ALLY BLAKE 

Dax Bainbridge, kız kardeşinin sorumluluğu ve yüz yıllık, parasal değeri ölçülemeyen aile vakfında çıkan yolsuzluklarla baş başa kalmıştı. Bu zengin yaşamı, yıllarca adeta gün ışığı görmeden çalışarak kazanmıştı. Ta ki, kız kardeşi Laurenn’in, otuzuncu doğum günü partisinde kollarına ‘bir güzellik’ düşene kadar… 

HESAPLAŞMA ZAMANI – MELANIE MILBURNE

Haverton servetinin güzel varisi Bella Haverton, merhum babasına kızgındır. Babası aile evlerini, Bella’nın parasının yasal vasiliğini ve en kötüsü de Bella’nın kiminle ve ne zaman evleneceğine karar verme hakkını, Edoardo Silveri’ye bırakmıştır! Ne var ki Bella bu zincirlerden kurtulmaya kararlıdır.






YARALI KALP – MAISEY YATES

Yasak olan tek kadını arzulamak Mak için imkânsız bir rüya gibiydi. Kontrolünü yıllar sonra Eva için kaybetmeye niyeti yoktu. Titreyen elleriyle bardağını dudaklarına götürürken bu savaşı çoktan kaybettiğini düşündü. Kral’ın kızını korumakla görevliydi ama onu kendisinden koruyacağı asla akına gelmemişti.

CAROL MARINELLI – CENNETE SÜRGÜN

Natasha, yakışıklı, zengin ve çapkın Prens Rakhal’dan çok etkilenir. Aşk kapıyı çalmıştır bir kere. Prensin ülkesinin adetlerine göre, hamile bir kadın bırakılmaz. Natasha’yı ülkesine kaçırır. Buradaki gelenek ve görenekleri kabullenemeyen Natasha mücadeleye başlar. Ya her şeye razı olup, sevdiğinin yanında kalacaktır ya da onu terk edecektir.






CAROLE MORTIMER – İNTİKAM ve AŞK

Sicilyalı milyarder Cesare Gambrelli için, kız kardeşinin başına gelenler, pervasızca yaşayan Simon Ingram’ın bir kabahatiydi. İki aile arasındaki anlaşmazlık ancak bir bedelle durulabilirdi. Bedeli ödeyecek olan kişi ise Ingram’ın romantik kız kardeşi Robin’di. Cesare’ın intikam planı, evlilik ve anneliği gerektiriyordu. 

SANDRA MARTON – GEÇMİŞİN İZİNİ SÜRERKEN
Tyler Kincaid’in, Jonas Baron’un tam da muhteşem çiftliğin vasisini belirlediği zamanda gelmesi bir tesadüf müydü? Bu kendini beğenmiş adamda Caitlin’i rahatsız eden bir şeyler vardı. Genç kadın, Jonas’ın çiftliğinin yöneticisi, aynı zamanda üvey kızıydı ve Tyler ile sonuna kadar savaşmaya hazırdı. Tyler, geçmişini öğrenmeyi ve Caitlin’e sahip olmayı istiyordu.






KAT CANTRELL- TEK AMAÇ UĞRUNA

Sanayici zenginlerden Benicio Allende’nin torunu Cia’nın hayattaki tek amacı, bir kadın sığınma evi kurmaktır. Benicio Allende’nin tek isteği ise torununun, kendi ailesini kurduğunu görmektir. Cia adına, boşanması halinde kullanabileceği bir fon kurmuştur. Cia’nın, sığınma evi için o paraya ihtiyacı vardır. Bunun için önce evlenmeli, sonra da boşanmalıdır. Kışkırtıcı, seksi Lucas Wheeler ile bir evlilik anlaşması yapar.


SEKSİ VE BEKÂR – CATHERINE GARBERA

Milyarder bekâr Conner Macafee, anlaşma yapmaya hazırdı. Nichole Reynolds’un yazacağı hikâye için sırların açıklandığı habere ihtiyacı vardı. Ancak Conner oldukça ukala, kendini beğenmiş ve çok seksiydi. Kariyeri için, o çatı katı süitinde seksi bekârın kollarında bir ay geçirmekle başa çıkabilirdi. Ancak Conner’dan aldığı tek bir öpücükle, Nichole hata yaptığını anlamıştı






LIZ FIELDING - ÇIKTIĞIM SON KADIN

Claire Thackeray, Londra’da yaşayan bekâr bir anne ve dedikodu yazarıydı. Gençlik aşkı olarak bilinen uzun boylu, esmer ve düşünceli seksi milyarder Hal North, acaba temelli mi dönmüştü? Hal North, başarılı yaramaz bir çocuktu adeta. Kasabasına Cranbrook Park mülkünün yeni sahibi olarak dönmüştü. Geçmişini geride bırakmaya kararlıydı. 


TESA CARPENTER – MUTLU SON

Savannah Jones, Amerikalı patronuna âşıktı ve üstelik kendisinden hamileydi. Rick Sullivan, taviz vermeyen tutumu ile karizmatik ve kararlı bir iş adamıydı. Birbirleriyle buluşmaları romantik anlarla geçerken, bu ilişkinin sonunu beklenmedik olaylar belirleyecekti. Acaba Rick, gururlu Savannah’yı mutlu bir geleceğe ikna edebilecek miydi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: