Çarşamba, Mart 27, 2013

En Son Evlat Edinilenler (:


 Sonunda beklediğim tüm kitaplar geldi. Bu sefer uğraştırmadı da değil. Nerede indirim orada ben durumu olunca siparişler de parçalara bölündü (:

İlk olarak Scala %20 indirimi ile aldığım ikinci parti. İçlerinden birini okudum bile. Silüet pek hoşuma gitmedi ama diğerlerinden umutluyum. Yorumum içinde tıklayınız... Ve ben daha birini okuyabilmişken ablam hepsini okudu şaka gibi :(



Ve okuoku'dan habersiz şekilde çıkarılan Eşleşme. Bu kitap o kadar bekletti ki umarım beklentileri karşılar. Siparişlerden bir hafta sonra ancak teşrif edebildi (:




* * *

Tam da yenilerin peşine düşmüşken Limango'da indirimi ve yeni üyeliğe verilen 10'lik kuponu görünce dayanamadım istediklerimi uygun fiyata aldım. 10 Tl çok işe yaradı zira kargo derdinden kurtuldum. Hem de Monicamın eksik kitabı da tamamlanmış oldu. Yehu (:



* * *

Ve tabi ki Kontesce'nin verdiği indirim haberinden sonra D&R'dan yapılan alışveriş. Hali hazırda iki yeni kitap isterken onları da araya sıkıştırdım. Hem yeni siparişten kurtuldum hem kargo bedeli için gerek miktar toplandı hem de bu mis gibi indirimler kaçmadı (:



* * *

Sıra geldi içlerinde en özel olanına. Sürpriz bir şekilde canım arkadaşım Şefika'dan gelen Dostluk Ekmeği. Bu kitabı merak ettiğimi söylüyordum ve geldiğinde o kadar şaşırdım ve sevindim ki anlatamam :D Bir kez daha teşekkürler canım (:




* * *

Yazıyı bitirmeden şunu da belirtmek isterim. Aldığım ve resmini eklediğim bazı kitapların blogcu arkadaşlara okumak için gönderildiğini görüyorum. Belirtmelerini de çok takdir ediyor ve doğru buluyorum. Başka izlenimlere mahal vermemek için bende belirtme gereği duydum. Benzer kitaplar olsa da hiçbiri -daha önce resmettiklerimde dahil- herhangi bir yayıncıdan gelmemiştir. Hepsi Made in Family ürünüdür :D Ailem sağolsun diyorum :D 

Bunu belirtme sebebim de benzer kitapları görüp, belirtmiyor gibi bir düşünce oluşmaması. Öyle bir durum olursa ayrıyetten belirtirim tabi ki ama görüldüğü üzere şimdilik böyle bir durum yok (:

Sevgiler





8 yorum:

  1. Ühüüüü.... şu dakika seni inanılmaz kıskandım :(((

    ilk resimdeki 5'liyi bende istiyorum :( eşleşmeyi de istiyorum :(

    oyyy çok kıskandım bak yerinde olsam kitapların yanında birşey içmezdim neme lazım üzerine dökülür falan :P

    keyifli okumalar dilerim :)) Aralarında özellikle Yıldız Geçidi'ni çok merak ediyorum benimde siparişimde o ama önce birikim yapmam lazım rica etsem ondan başlar mısın okumaya? :)

    YanıtlaSil
  2. Ablam sağolsun, maaşı kitaplara yatırıyor (: Yoksa bunları rüyamda görürüm.
    Hem bak kahve içmeyi de severim öyle şeyler deme canım :P
    Teşekkürler (: 1-2 roman var okunmayı bekleyen ama onlar bitince ilk olarak Yıldız Geçidi'ni okuyacağım. Hatta bir sorayım belki yorum koparabilirim ablamdan ^_^

    YanıtlaSil
  3. Güle güle oku çok güzel kitaplar seçmişsin :)

    YanıtlaSil
  4. Canım benim hepsi de çok güzeller keyifle oku :)) yorumunu merak ettiğim pek çok kitap var aralarında :)) Dostluk Ekmeği'ne gelince de umarım çok çok severek okursun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım (: Umarım. Konusu çok güzel zaten beğenirim diye düşünüyorum (:

      Sil
  5. bakıyorum da üç aşağı beş yukarı aynı kitapları almışız :D:D:D
    darısı yeni kitapların başına
    ne dersin nisanda scala'ya indirim kampanyası devam ettirmesini önerelim mi :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün Tanrıçayı da gördüm en az bir kaç ay daha devam ederse süper olurdu (:

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: