Pazar, Şubat 09, 2014

Yaptığım Takaslar

Geçtiğimiz Pazar takas/satılık kitaplarımda ilgili bir başlık açmıştım. Bir hafta içinde çok güzel dönüşler aldım. Tam tamına 38 kitap gönderdim. Yüzyüze verdiğimde oldu, blogcu arkadaşlarla anlaştığımda. Çok hoş oldu. kitaplığımda biraz daha rejime gitmeyi düşünüyorum hatta. Az ve öz mantığına geçiş yapıyorum da :D

Yazıma geçmeden belirmek istediğim bir şey var. Takas başlığımda istediğim kitapları yazdım. O an aklıma gelenleri yazdım ama sizin daha farklı kitaplarınız varsa yazmaktan çekinmeyin. Kendimizi kısıtlamayalım. Aşağıda da göreceğiniz gibi listede olmayan kitaplar da mevcut. Siz söyleyene kadar aklıma gelmemiş olabilir o kitap :D


Sherlock Holmes kitaplarını Büyülü Ayraç blogunun tatlı sahibiyle yaptık. Hem de beni öyle mahcup etti ki ilk olarak onu yazmak ve teşekkür etmek istedim :D
3 kitap için anlaşmıştık ama o serinin bozulmaması için 5 kitabı birden göndermiş. Bende kargoyu çıkarmaya acele ettim keşke 2 kitap daha düşünseydik diye kafasını şişiyorum. Cidden şaşırttı ve mahcup etti beni. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
Üstelik bu takasla ilgili yazı da yayınları. Gerçekten çok kibar ve anlayışlı biri. Tekrar teşekkürler Berfin :D
Yazısı için buyrun


* * *

ViKitap takaslarımdan biri. Ne yalan söyliyim hiç biri aklıma gelmemişti ama çok merak ettiklerimdi. Özellikle İthaki. Alice yarışmadan çıkmıştı üstelik iki kitap. Herhangi bir gönderim olmamıştı ama kader bizi yine karşılaştırdı. 


* * *

Ukitap'ta aklımda olmayan bir takastı. Çok istediğim kitaplar diyemem ama kıramadım. Gerçi Araf ve Serenad bandrolsüz çıktı, haliyle birazcık moralim bozuldu. Karşı tarafta haberdar değilmiş yoksa iade talep ederdim, bundan sonra ederim de. Benim listemde de var ama belirtiyorum. Hatta mesaj atana diyorum "gördünüz değil mi bandrolsüz" diye. Aynı dürüstlüğü karşıdan da beklerim. 


* * *
Ortadaki kitap hediye gidecek ama ikisi merak ettiklerimdi iyi oldu. Üstelik aynı semtten çıktık, elden verdim. Böyle daha bir samimi oluyor :D


* * *

Kitap Aşığı blogunun sahibi Tuğçe ile yaptığımız takas. Sonradan kendisi de bir takas listesi açtı. İlgilenirseniz bir ziyaret edin bence (:


Bu da tatlı mı tatlı Ukitap üyesiyle yaptığım bir satıştan gelen kitap :D


* * *

İşte yeni kitaplarım bunlar. 2 tane daha gelmesini bekliyorum. Hiç fena değil ha :D Yanında not yazan, kahve ve çay ekleyen, ayraç gönderenlere de ayrıca teşekkür ederim. 

Bu postu yayınlama sebebim hem teşekkür etmek hem de aklında olanlara sadece bir hafta da aldığımız yolu göstermek. Elinizin korkak alıştırmayın. 

Kitaplığınızın tozlu bir köşesinde duran ve hiç okunmamış olan bir kitap, başka bir arkadaşın çok istediği bir kitap çıkabilir. 

Takas listeme göz atmak için buyrun
Kendileri zamanla güncellenecektir.

6 yorum:

  1. Serenad ve Cam Kırıkları hoştur, iyi okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. İnş. severim orj alacağım duruma göre.

      Sil
  2. Çok iyiymiş bu :) Bir ara ben de kütühanemi idkleyeyim bakalım neler çıkacak takaslık :) Güle güle oku yeni kitaplarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler (: Oh oh bekleriz hem de 4 gözle (:

      Sil
  3. Ayy güle güle oku canım inşallah çok beğenirsin seriyi. :) Yaz tatili gelince ben de tüm kitaplarımı inceleyip upuzun bir takas listesi yapacağım kimden ne alacağımız belli mi olur. :) İyi ki takas yaptık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sherlock dizilerine fena sardım beğeneceğimi düşünüyorum :D Yap tabi yaaa bakalım neler var, eminim ki bir sürü güzel kitap olacaktır (:
      Bence de iyi ki yaptık. Belki daha da popüler olur takas durumları (:

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: