Cuma, Ağustos 08, 2014

The Book Sacrifice Tag


Sevgili Kitap Meltem'i bu etkinlik için beni etiketlemiş. Eh bana da yapması düşer. Teşekkürler canım :*

Senaryo 1: Kitapçıda kitap seçtiğinizi düşünün, bir anda bir zombi saldırısıyla karşılaşıyorsunuz ! Etrafınız oradan oraya koşuşan insanlarla dolu, karşılık verebileceğiniz bir silahınız ya da sığınabileceğiniz bir yer yok. Tam o sırada kitapçının sahibi bir duyuruda bulunuyor. Bu zombilerin tek zayıf noktası herkesin bayıldığı ama sizin nefret ettiğiniz bir kitap. O yüzden size bunu yaşatan bir kitabı seçmeniz gerek!
Buna bir sürüüüüü kitap ismi sayabilirim. İlk aklıma gelen ikisini yazacağım ama tek olmaz. Biri Gri'nin Elli Tonu. Bunu bitirmedim sayılmayabilir. Onun yanına JM İçinde Aşk Saklı'yı da ekliyorum. Elimde olsa tüm baskılarını yok ederdim :D

Senaryo 2: Bir kuaföre gittiniz ve saçınızı yaptırdınız. Blendax reklamındaki abladan bile güzel, hacimli saçlarınız var. Derken deli gibi bir yağmur bastırıyor, şiddetleniyor, şiddetleniyor! Kendinizi korumak için hangi "devam kitabını" feda ederdiniz?
Ateş Ustası. 3. kitap cidden hayal kırıklığı olmuştu. 

Senaryo 3: Edebiyat dersinde hocanız klasiklerin ne kadar önemli olduğundan, dünyayı nasıl değiştirdiğinden bahsediyor. Ama siz bu konuşmaya katlanamıyorsunuz ve hayatınızda okuduğunuz en tiksinç klasiği hocanızın kafasına fırlatıp, gururla bunun nedenlerini açıklıyorsunuz.
Uzun zamandır klasik okumuyorum ama hatırladığım kadarıyla okuduklarımda öyle bir kitap yok. Ama son dönem 2 Shaespeare okudum onları seve seve fırlatabilirim. Tiyatro oyunları mı bana göre değil Shakepeare mi henüz çözemedim :/

Senaryo 4: Küresel ısınmanın dünyanın anasını ağlattığı bir dünya düşünün. İnanılmaz sıcak ya da inanılmaz soğuk hava koşullarıyla yaşıyorsunuz. Eskimo ceketinizi giyip ısınmak için gayret ediyorsunuz. Isınmak için hangi kitabınızı yakardınız?
Yakılacakları evimde barındırmıyorum ki :D Ama rahatlıkla FMA, E. L. James ve JM'leri atarım, gözümü bile kırpmam :D

Bu sefer kimseyi etiketlemeyecek ve isteyenlerin yapmasını söyleyerek klasik cevabı vereceğim (:

2 yorum:

  1. El James mi atarsın ? Şoke oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki 1 dk düşünmem. Ama neyse ki kitapları yok, güvendeler (:

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: