Cuma, Haziran 27, 2014

Harlequin Temmuz Kitapları (2014)


Harlequin Temmuz kitaplarını görücüye çıkarmış. Tam yazlık kapakları var, bayıldım :D

YAZ ATEŞİ

LIZ FIELDING – AŞKIN DOKUNUŞLARI

“Senin vücudunun resmini çizmek istiyorum, kıyafetlerinin değil.”

Emlak pazarlamacısı Natasha Gordon’un hazırladığı bir ilandaki karışıklık yüzünden itibarı, fena halde sarsılmıştı. Durumu düzeltmek için her şeyi yapmaya hazırdı. Darius Hadley, son derece çekici bir adam olmakla beraber yetenekli bir sanatçıydı. Natasha, aile yadigârı malikânesinin satışı konusunda Darius’tan kendisine bir şans daha tanıması için ona yalvarmaya bile hazırdı. Darius Hadley ise onun yalvarmasını değil, çıplak poz vermesini istiyordu. Ancak genç kadın, yaşadığı acı tecrübelerle erkeklere olan güvenini yitirmişti. Natasha, itibarı için yeniden bir erkeğe güvenebilecek miydi acaba?

MIRANDA LEE – ÇILGIN BİR MACERA

Nişanlısı tarafından, bir cep telefonu mesajı ile terk edilen içmimar Vivienne Swan işten ayrılır ve kırılan kalbini kendi başına onarmaya karar verir. Tam o sırada çok güçlü ve zengin bir inşaatçı olan Jack Stone’dan beklenmedik bir iş teklifi alır. Jack Stone’un yeni projesinde görev almak, Vivienne’i saklandığı kabuğundan çıkarır. Ancak, genç kadın Jack’e karşı arzu duymaya başlamıştır. Jack ile birliktelik, çılgınca zevk veren bir serüvendir aynı zamanda böyle bir ilişki, ateşle oynamak gibidir. Jack istediğini elde etmeye alışmıştır. Viviene artık Jack’in insafına kalmış, belirsiz bir yöne doğru yol almaktadır.

MAYA BLAKE – GİZEMLİ HATIRALAR

Yaşadığı deprem, milyarder işadamı Cesare di Goia’nın, hayatta neyin önemli olduğunu anlamasını sağlamıştı. Karısı bir yabancıya dönüşmüş olabilirdi ama o, ne olursa olsun kızını yanından ayırmamakta kararlıydı. 
Kızı ile birlikte Lake Como’daki lüks villalarına dönen Ava di Goia ise eve döndüklerinden itibaren kendini dışlanmış hissetmeye başlamıştı. Kocasıyla arasındaki duygusal bağ, her ne kadar inkâr edilemez ölçüde hissediliyorsa da, onları ayıran sırlar hala gizemini koruyordu…

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

DAY LECLAIRE - YA AŞK YA İNTİKAM

Büyük iş adamı Jack Sinclair zaten kendisine ait olan şeyin peşine düşmüştü, rakip gemicilik şirketi The Kincaid Group. Gayrimeşru ve bir kenara itilmiş çocuk olarak kardeşlerinin elinde ne varsa almaya yemin etmişti. Acaba güzel sevgilisi Nikki Thomas kendisine yardım edecek miydi? Nikki Thomas, Kincaid ailesi için çalışmaktaydı. Jack bir yol ayrımına geldiğini anlamıştı. Ya sevdiği kadından vazgeçecekti ya da içini yakan intikam duygusundan.

FIONA BRAND - UNUTAMADIĞIM KADIN

Nick Messena, son altı yıl içinde payına düşenden çok daha fazla kadınla birlikte olmasına rağmen hala Elena Lyon’a olan açlığını bastıramamıştı.
Seviştikleri o gece aileleri, beklenmedik bir skandala itilmiş ve Nick’in her şeyi sorgulamasına neden olmuştu. Nick bir daha asla birlikte olamayacaklarını düşünüyordu. Şimdiyse bir aile sırrı onları bir araya getirmişti. Nick’in tatlı çiçeği nefes kesen bir afet olmuştu! Peki, acaba Elena’yı tüm bu olanlardan sonra, onun için tek kadın olduğuna ikna edebilecek mi?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

TUTKU DERSLERİ – KIM LAWRENCE

Anna’nın öğretmenlikle yeni bir hayat kurma hayali parmaklarının ucundan kayıp gitmişti. Bunun sorumlusu tek bir adamdı.
Eski araba yarışçısı Cesare Urquart, Anna Henderson’ın, en iyi arkadaşının evliliğini neredeyse bitiren kadın olduğuna inanıyordu. O kıvrak silueti ve uçuşan alev rengi saçları unutması mümkün değildi.
Anna, Cesare’nin İskoçya’daki muhteşem şatosuna, kız kardeşinin yanında çalışmak üzere yerleşince Cesare adrenalini yeniden hissetmişti. Anna’ya karşı hissettiklerini sorgulamaktan kendini alamıyordu. Çünkü tüm cazibesine ve rahatlığına karşın, Cesare’nin aklından çıkaramadığı masum bir tarafı vardı Anna’nın…

İNATÇI GÜZEL – SARAH MORGAN

Dünya çapında tanınmış bir düğün ve parti organizatörü olan Avery Scott’ın son müşterisinin Zubran Veliaht Prensi Malik olması doğaldı. Malik, onu bir zamanlar tutkuyla sarmış, kalbini fethetmişti.
Avery bu kez onun cazibesine kapılmak istemiyordu. Malik’in niyeti ne olursa olsun ilişkilerinin profesyonellik sınırlarını aşmasına asla izin vermeyecekti. Malik’in müstakbel gelini kaçmıştı ve Zubran prensleri için ülkelerine karşı sorumlulukları her şeyden önce gelirdi. Ayrıca bir bedevi çadırı ne kadar konforlu olursa olsun, Avery, ona dokunmaya can atsa da gururundan güç alarak buna engel olacaktı.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

YILLARIN ARDINDAN 

Hizmetini görecek bir kadın…
Anton Luis Scott-Lee yıllar önce gözünü kırpmadan kendisini kapı dışarı eden kadınla evlenmek zorundaydı. İntikamı çok tatlı olacaktı. Cristina Markez’in kaderi artık Anton’un ellerindeydi. Parası ödenmiş ve satın alınmıştı. Şantaja boyun eğen bir gelin olmaya mı karar vermişti acaba? Cristina’nın, Anton’un evlenme teklifini kabul etmekten başka çaresi kalmamıştı. Ama Anton’un bilmediği bir şey vardı…

AŞKTAN KAÇILMAZ

Giancarlo Cardinale, Londra'ya geldiğinde aklında tek bir şey vardır: İntikam. Kimse bir Sicilyalı'nın aile onuruyla oynayıp bunun yanına kalacağını düşünemez. Natalia Deyton'a gününü gösterecek, onu kendine âşık edip, bedenine ve ruhuna sahip olduktan sonra onu kapının önüne koyacaktır.
Natalia Deyton hayatına birdenbire giriveren adamın büyüsüne hemen kendini kaptırır. Ona âşık olmaması gerektiğini, bunun tüm dünyasını alt üst edeceğini çok iyi bildiği halde kalbinin çizdiği rotadan çıkmayı başaramaz.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

SICAK SIMSICAK

GÜNAH GECESİ – HEIDI RICE 


Gina Carrington, nasıl eğlenileceğini gerçekten çok iyi bilen biridir! Ancak, arkadaşının erkek kardeşi Carter ile yattığı zaman artık sınırı aştığını anlar.
Yıllar sonra, bir arkadaşları için düğün hazırlıkları yaptıkları sırada Gina, Carter’ı yeniden görür. Carter’ın hayatında biri yoktur ve o yine çok yakışıklıdır. Sakin Güneyli havasının altında evcilleştirilemeyen bir yabanilik yatmaktadır. Fakat Gina’nın sonsuza dek saklayamayacağı bir sırrı vardır. Acaba bu sır ortaya çıktığında, aralarındaki inanılmaz çekim halen devam edecek midir?

HAYATIMIN ANLAMI - KIMBERLY LANG

Güneyli güzel Marnie Price, henüz bekârdı. Dylan Brookes ile ateşli bir gece geçirmek, hiç de fena bir fırsat sayılmazdı. Bu adam smokini herkesten daha iyi taşıyordu. Marnie, asıl o smokinin altına sızmak istiyordu.
Dylan, eski nişanlısının arkadaşı Marnie ile bir kaçamak yaşamıştı. Şüphesiz ki Marnie, risk almanın değerini Dylan’a ispatlamış olabilirdi ancak bu Dylan’ın, bekârlığa veda etmeye hazır olduğu anlamına gelmiyordu. Kimin baskın çıkacağı ise tam bir soru işaretiydi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

ŞIMARIK PLAYBOY – SHIRLEY JUMP

Riley McKenna herkesin gıpta ettiği bir yaşam sürüyordu. Ancak artık kendi hayatını kazanmak zorundaydı. Bunun pek kolay olmayacağını anlamakta gecikmemişti. Stace Kettering’in yemek daveti için iş başvurusu yaptığında masmavi gözleri ve muhteşem gülüşü hiç işe yaramamıştı. 
Stace Kettering’in şımarık playboylara hiç tahammülü yoktu. Riley, Stace’in tıpkı diğer kadınlar gibi kısa sürede kendisine tutulacağını sanmıştı fakat hesaba katmadığı bir şey vardı. Gerçek hayat onun alıştığından çok farklıydı…

KARANLIK PRENS – REBECCA WINTERS

Karanlık bir aile geçmişi olan Leon Malatesta, kızının annesini kaybetmiş olsa bile ailesini, dedikodu gazetecilerinden uzak tutmak istemektedir. Çarpıcı bir kadın, Rimini’de ailesi hakkında sorular sormaya başladığında Leon koruyucu içgüdüleriyle harekete geçer.
Belle Peterson, aslında Leon’un üvey annesinin kaybettiği kızıdır. Kızın masumluğu Leon’un kalbine dokunur. Şimdi hepsi için yeni bir gelecek mümkündür. Peki ya Leon, onu, bir aileye kavuşturmak için değil de âşık olduğu için evlenmek istediğine nasıl ikna edecektir?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

BİR ŞANS DAHA - CAROLE MORTIMER 

Ressam Bryn Jones, babasını hapse gönderen, hayatını mahveden ve kalbini kıran adamı asla affetmeyecekti. Skandaldan kurtulabilmek için kimliğini değiştirmek zorunda kalmıştı. Ancak D’Angelolar’ın Londra’daki seçkin sanat galerisinde tablolarını sergileme şansını elde ettiğinde, kurduğu yeni hayatı riske girmişti.
Uluslararası çapkın bekâr Gabriel D’Angelo, kalabalık mahkeme salonunda ona bakan suçlayıcı gözleri bir türlü unutamıyordu. Şimdi Bryn yeniden hayatına girmişti. Bu kez Gabriel’in kurallarına göre oynamak zorundaydı. Ve Gabriel, bu pazarlıktan ikisinin de kârlı çıkmasını sağlamakta kararlıydı.

HER ZAMAN SEN – CHANTELLE SHAW 

Sergio Castellano dev boyutta bir skandalla karşı karşıyaydı. Manşetlerde dolaşan uydurma bir nişan, eski sevgilinin ortaya çıkması ve feshedilen bir iş anlaşması. Bir de bütün bunlara ek olarak, hiç varlığından haberdar olmadığı üç yaşındaki oğlu ortaya çıkmıştı.
Sergio, varisini elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaktı ama oğlu ve eski sevgilisi Kristen Russell ile vakit geçirdikçe, genç kadının onda bıraktığı yara izlerinin hala geçmediğini farkedecekti. Şimdi, istediğini elde etmek için Sergio uzun zamandır gizlediği acılarla yüzleşmeliydi...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

BAĞLILIK YEMİNİ – MAISEY YATES 

Prens Xander, on beş yıllık kaçışın ardından ülkesine geri dönmek ve görevini yerine getirmek zorundaydı. Ona sadece tek bir kişi yardım edebilir. O da geride bıraktığı nişanlısı Layna Xenakos’tu. Gidişinin nelere sebep olduğunu, Layna’nın yaralarını görünce anlayan Xander, hem kendini ülkesine kabul ettirmeye hem de Layna’yı gelini olması için ikna etmeye çalışmalıydı. Peki ya geçmişi acılarla dolu bu iki kişi, birbirlerinin yaralarını saracak kıvılcımı yakalayabilecekler miydi?

AŞK IŞIĞI – SHARON KENDRICK

Xenon Kanellis, dünya çapında bir iş adamı ve kadınların hayran olduğu bir erkektir. Kusursuz yaşamındaki tek gölge, başarısız evliliğidir. Xenon, karısını ait olduğu yere yani kollarına ve yatağına döndürmek için karşısına çıkan fırsattan yararlanmaya çalışmaktadır.
Lexi Kanellis’in ise kocasının yardımına ihtiyacı vardır ve bu nedenle bir süre daha iyi bir eş rolü oynamak zorundadır.
Rodos Adası’nın sıcak güneşi altında yeniden alevlenen tutkuları, kötü anıları ve Lexi’nin acılarını unutturmaya yetecek midir?


2 yorum:

  1. Merhaba. Elimde Harlequin haziran serisinden Yaz Düğünleri adında bir kitap var. Şenliğin ilk kategorisi için okudum. Sahafa vermeyi düşünüyorum ama istersen sana gonderebilirim. Mail adresim pbcelebi@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Beyaz Dizi severim hayır demem. Hemen dönüyorum.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: